fbpx

Waar het begon

Maxime van der Heijden

Zij werd op het strand van Zandvoort ontdekt, in 2005.
Het bleef niet bij 1 opdracht.

Twaalf jaar lang heeft Maxime als Nederlands topmodel gebouwd aan haar internationale carrière in de high fashion industrie. Vele shoots gedaan, over vele catwalks gelopen in diverse landen.

Een carrière als dit vergt veel van een mens. Ondanks dat zij al die jaren bijzonder goed voor zichzelf heeft gezorgd in de vorm van sport & voeding, pleeg je toch roofbouw op je lichaam. De maatstaven in de high fashion industrie zijn zó hoog. Dun, dunner, dunst.

Na 12 jaar heeft zij besloten haar carrière voort te zetten binnen de commerciële wereld. Hier mag zij zijn, wie zij is. Fit & healthy, maar een maatje meer is geen issue meer.

Health ’n Wealth NL is ontstaan vanuit haar passie voor sport, voeding en mineralen. Haar jarenlange ervaring op dit gebied heeft zij aangevuld met een diploma voor personal training en health coaching. Haar missie is om vrouwen te laten groeien in hun algehele welzijn door het delen van haar kennis, ervaring en energie.

Health = Wealth, daarvan is Maxime overtuigd. Begin bij het begin! Zorg goed voor lichaam en geest en je zult zien dat dit een dusdanige verandering in jezelf teweeg brengt, die je verder in het leven zal brengen. Op welke manier dan ook.

 

 

vrouwen gingen je voor

minuten trainen